woensdag 20 februari 2013

Verbouwing !!!!

Beste lezers,

Mijn excuses dat ik een tijdje niets van me heb laten horen. Qua projecten is er weinig geweest. Heb wel wat klein draaiwerk gemaakt en ben momenteel toevallig bezig met een walnotenkistje maar het meerendeel van de tijd is gegaan in een nieuwe werkplaats. Ik liep al lange tijd rond met een idee over een soort externe werkplek met een compleet machinepark,mooie houtopslag. De plek is gevonden en daar zijn we nu al een tijdje bezig. Gelukkig hebben we erg veel hulp, dat scheelt enorm.

Hier een link naar een verslag van deze verbouwing :
http://www.woodworking.nl/showthread.php?6720-Een-droom-komt-uit

Voor de mensen die woodworking.nl niet kennen : Woodworking.nl is een nederlandstalig houtbewerkersforum !! Voor de liefhebbers van houtbewerking is dit echt een aanrader. Inschrijven is volledig kostenloos . Je krijgt echt een enorme bron van informatie tot je beschikking.

Qua verbouwing loods proberen we 1 maart de benedenverdieping klaar te hebben. Daar komt Tamar Tonnema met zijn meubelmakerij te zitten. Op de verdieping komt het hout te liggen voor de houtwinkel .  Hier is nu ook een facebook-pagina voor : Kijk maar eens bij Masave Hout  !! Als je de pagina like'd dan blijf je op de hoogte van de nieuwste aanwinsten qua hout.

Mocht je het leuk vinden om eens te komen kijken in de loods dan ben je van harte welkom!!

Gr

Rick

Geen opmerkingen:

Een reactie posten