donderdag 14 juni 2012

Rustige periode

Beste lezers van mijn blog,

Qua houtbewerken is het een rustige periode geweest. Soms is het wel prettig om even een soort van pauze is te lassen. Vorige week weer rustig gestart met wat projecten : schaal uit copaiba-hout , snijplanken uit wenge/pau amarello en een theelepelrekje uit hergebruikt eikenhout . Jaja, een theelepelrekje....dit is een werkstuk in opdracht. Iemand benaderde mij voor wat eiken hout en van het een kwam het ander. Toen heb ik zelf het rekje maar gemaakt. Op zich best wel leuk om eens wat voor een ander te maken. Ik sluit dus zeker niet uit dat ik dit nog eens zal gaan doen naast mijn eigen vrije werk. Alle opbrengsten van het werk in opdracht gaan in de hobbypot, het vrije werk blijf ik voorlopig gewoon verkopen voor diverse goede doelen.

Afgelopen weekend was er weer een evenement waar mijn werk mocht staan. Helaas kon ik zelf niet aanwezig zijn. http://www.keramiekalexandraveneman.nl/ Dit is de site van Alexandra , zij vroeg mij of ik deel wilde nemen aan haar OpenDagen. Zij maakt erg mooie werkstukken dus ik voelde me wel enigzins vereerd om mijn werkstukken daar te mogen laten zien.

Qua  houtinkoop is het wel een boeiende periode geweest. De voorraad is weer aangevuld dus we kunnen weer even vooruit. Mocht iemand dus nog een bepaalde houtsoort zoeken laat dat dan maar even weten , waarschijnlijk kan ik je daar wel mee helpen.

Zo, nu eerst maar eens een hapje eten !

Bedankt weer voor het lezen,


Rick

Geen opmerkingen:

Een reactie posten